Uw schoonmaak, onze zorg
Sinds 1965

Schoonmaak op maat, met Alja Schoonmaak is het geregeld

Bent u op zoek naar een betrouwbare en professionele partner voor al uw schoonmaakbehoeften in Emmen en omgeving? Dan bent u bij Alja Schoonmaak aan het juiste adres! Wij zijn een toonaangevend schoonmaakbedrijf met jarenlange ervaring en een uitgebreid dienstenpakket. Of het nu gaat om dagelijkse kantoorreiniging, specialistische vloeronderhoud, glasbewassing of dieptereiniging, onze enthousiaste en vakbekwame medewerkers staan klaar om uw bedrijf, kantoor of winkel weer te laten stralen.

Over Alja schoonmaak


Onze diensten:

Vertrouw op Alja Schoonmaak voor een professionele en betrouwbare aanpak van al uw schoonmaakbehoeften. Wij staan voor kwaliteit, flexibiliteit en persoonlijk contact. Ontdek onze uitgebreide schoonmaakdiensten en ervaar het verschil! 

Schoonmaak

Onze ervaren en vriendelijke schoonmaakteams zorgen voor een grondige reiniging van uw kantoorruimtes. Van bureaus en vergaderzalen tot sanitair en keukens, geen plek blijft onopgemerkt.

Glasbewassing

Met onze moderne technieken en ervaren glazenwassers kunnen we zowel binnen als buiten uw ramen grondig en streeploos reinigen. We werken veilig en efficiënt, ongeacht de hoogte van uw ramen of de complexiteit van het pand.

Gevelreiniging

Een schone en goed onderhouden gevel is essentieel voor een representatieve uitstraling van uw pand. Bij Alja Schoonmaak bieden we professionele gevelreiniging voor gevelstenen, beton, damwanden en sandwichpanelen.

Vloeronderhoud

Of het nu gaat om linoleum, tegels, hout, vinyl, of andere vloerbedekking, onze gespecialiseerde teams hebben de expertise om uw vloeren grondig te reinigen, te polijsten en te beschermen.

 

Alle schoonmaakdiensten

Werken in de Schoonmaak

Bent je op zoek naar een parttime, fulltime of vakantiebaan waarin je direct het verschil kunt maken? Overweeg dan een carrière in de schoonmaak! Bij Alja Schoonmaak bieden we boeiende en uitdagende mogelijkheden in de schoonmaakbranche.

Als je interesse hebt om te werken in de schoonmaakbranche en een waardevolle bijdrage wilt leveren aan de leef- en werkomgeving van anderen, nodigen we je graag uit om ons team te komen versterken.

Ontdek de voldoening van schoonmaakwerk en solliciteer vandaag nog bij Alja Schoonmaak!

Bekijk onze schoonmaak vacatures


 Vrijblijvende offerte op maat!

Bent u op zoek naar professionele schoonmaakdiensten voor uw bedrijf, praktijk of VvE? Bij Alja Schoonmaak bieden we maatwerk oplossingen die aansluiten bij uw specifieke behoeften. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan en ontdek hoe wij u kunnen helpen met onze uitgebreide schoonmaakdiensten.

Direct contact? Bel naar 0591 - 630065 

 

Offerte aanvragen 
 
 
E-mailen
Bellen
Map