Uw schoonmaak, onze zorg
Sinds 1965

Schoonmaakmiddelen, Reinigingsmachines en Meer - Schoonmaakgroothandel Emmen

Welkom bij Schoonmaakgroothandel Emmen! Wij zijn dé leverancier van professionele schoonmaakmiddelen, reinigingsmachines, afvalzakken, toiletpapier, papieren handdoeken en glazenwasser gereedschap voor bedrijven en particulieren. Ontdek ons uitgebreide assortiment van hoogwaardige producten die uw schoonmaakwerkzaamheden efficiënter en effectiever maken.

Schoonmaakmiddelen en Reinigingsmachines:

In onze webshop vindt u een ruime selectie van schoonmaakmiddelen, geschikt voor diverse oppervlakken en toepassingen. Van krachtige ontvetters tot milieuvriendelijke allesreinigers, wij hebben het allemaal. Daarnaast bieden we een breed scala aan professionele reinigingsmachines, waaronder stofzuigers, eenschijf-schrobmachines, stoomreinigers en meer, om elke schoonmaakuitdaging aan te pakken.

Hygiëneproducten:

Naast schoonmaakmiddelen en machines bieden we ook hygiëneproducten van topkwaliteit. Ons assortiment omvat afvalzakken in verschillende formaten, toiletpapier en papieren handdoeken voor sanitaire ruimten, zodat u altijd voor een schone en frisse omgeving kunt zorgen.

Glazenwasser Gereedschap:

Voor professionele glazenwassers hebben we een uitgebreid assortiment aan glazenwasser gereedschap, zoals telescoopstelen, inwassers, raamtrekkers en meer. Hiermee kunt u ramen streeploos en moeiteloos schoonmaken, zowel op grote hoogte als op ooghoogte.

Bestel Gemakkelijk en Snel:
Bestel al uw schoonmaakbenodigdheden eenvoudig en snel via onze webshop. Profiteer van onze snelle levering en uitstekende service. Of u nu een professioneel schoonmaakbedrijf bent of gewoon uw huis grondig wilt reinigen, Schoonmaakgroothandel Emmen staat voor u klaar met de beste producten voor een schone omgeving.


 

Naar webshop


 
 
 
E-mailen
Bellen
Map