Uw schoonmaak, onze zorg
Sinds 1965

Over Alja schoonmaak:

Alja schoonmaak is een toonaangevend schoonmaakbedrijf dat sinds 1965 hoogwaardige schoonmaakdiensten levert aan diverse klanten in verschillende sectoren. Onze ruime ervaring en expertise stellen ons in staat om uitstekende schoonmaakoplossingen te bieden die voldoen aan de uiteenlopende behoeften van onze klanten.

Onze specialismen:

Schoonhouden van kantoorpanden:
Wij begrijpen het belang van een schone en representatieve werkomgeving voor uw medewerkers en klanten. Ons team van professionele schoonmakers zorgt voor een grondige reiniging van kantoorruimten, zodat uw werknemers zich prettig voelen en optimaal kunnen presteren.

Glasbewassing:
Onze ervaren glazenwassers zorgen voor heldere en streeploze ramen, zowel aan de binnen- als buitenzijde van uw pand. Met gebruik van moderne technieken en veiligheidsvoorzieningen leveren we een onberispelijke glasbewassingsservice.

Gevelreiniging:
Een schone en goed onderhouden gevel geeft uw bedrijfspand een professionele uitstraling. Onze specialisten reinigen en herstellen de gevel met zorgvuldigheid, waardoor uw pand er altijd representatief uitziet.

Industriële reiniging:
Voor industriële en productieomgevingen bieden we uitgebreide industriële reinigingsdiensten. Ons team is opgeleid om veilig en efficiënt industriële apparatuur, machines en productielocaties te reinigen.

Vloeronderhoud:
Met onze professionele vloeronderhoudsdiensten zorgen we ervoor dat uw vloeren er schoon en goed onderhouden uitzien. We behandelen verschillende vloersoorten, zoals tapijt, vinyl, tegels, hout, en meer.

Levering van schoonmaakartikelen, reinigingsmachines en reinigingsmiddelen:
Naast onze schoonmaakdiensten bieden we ook een breed scala aan schoonmaakartikelen, reinigingsmachines en reinigingsmiddelen van hoogwaardige kwaliteit. Hiermee helpen we onze klanten om zelfstandig hun schoonmaakbehoeften te vervullen.

Unieke kenmerken van Alja schoonmaak:

Klantgerichte aanpak: Bij Alja schoonmaak staat de klant centraal. We luisteren naar uw specifieke behoeften en leveren maatwerkoplossingen die daar perfect op aansluiten.
Ervaring en vakmanschap: Ons team van schoonmaakprofessionals is goed opgeleid en beschikt over ruime ervaring. We streven altijd naar uitmuntendheid in ons werk.
Milieuvriendelijk: We zijn toegewijd aan milieubewuste schoonmaakpraktijken. We gebruiken milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en verminderen onze ecologische voetafdruk waar mogelijk.
Flexibiliteit: Wij begrijpen dat de behoeften van onze klanten kunnen variëren. Daarom bieden we flexibele diensten en planningen om aan uw eisen te voldoen.
Kwaliteitscontrole: We voeren regelmatige kwaliteitscontroles uit om ervoor te zorgen dat onze schoonmaakdiensten altijd aan de hoogste normen voldoen.

Bij Alja schoonmaak zijn we gepassioneerd over het leveren van schoonmaakdiensten van topkwaliteit die bijdragen aan een gezonde en prettige werkomgeving voor uw organisatie. Neem gerust contact met ons op om uw schoonmaakbehoeften te bespreken of voor een vrijblijvende offerte op maat.


Met vriendelijke groet,

André Kuik en Gré Batterink

Alja schoonmaakorganisatie
Marco Polostraat 26
7825 VM Emmen
Tel: 0591-630065
Mail: info@aljaschoonmaak.nl 
 
 
E-mailen
Bellen
Map