Uw schoonmaak, onze zorg
Sinds 1965


Vloeren schoonmaken

 

Reinigen en onderhouden van linoleumvloeren, parket, marmervloeren, pvc, gietvloeren of vloerbedekking, iedere vloer heeft onderhoud nodig. Of het nu gaat om een periodieke reinigingsbeurt of eenmalige schoonmaakbeurt, wij zorgen dat uw vloer er weer fris uitziet en er weer langere tijd tegen kan. Ons advies, ga niet zelf uw vloer reinigen of behandelen als u er geen verstand van heeft. Bij enige twijfel komen wij graag bij u langs voor een gedegen advies op maat. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het professioneel reinigen van diverse vloeren en denken daarom graag met u mee!

Planmatig vloeronderhoud?

Behoud van uw vloer houd in dat u regelmatig (1 à 2x per jaar) planmatig vloeronderhoud moet uitvoeren. Denk hierbij aan het sprayen van linoleum-, of marmoleumvloeren, het machinaal schrobben van beton, plavuizen, pvc of rubber vloeren en het reinigen van het tapijt en inloopmatten. Indien u kiest voor planmatig vloeronderhoud plannen wij het vloeronderhoud in en zorgen dat uw vloersoort op tijd en volgens de juiste methode en met de juiste middelen wordt gereinigd.

Wat we voor u kunnen doen:

  •  Coaten en recoaten, strippen en sprayen van linoleum- en marmoleumvloeren.
  • Reinigen en polijsten van pvc-vloeren of deze voorzien van een nieuwe toplaag.
  • Reinigen en herstellen van houten vloeren.
  • Schrobben van gecoate stenen vloeren en gietvloeren.
  • Schoonmaken en het tegengaan van verkleuring bij rubbervloeren.
  • Adviseren over het reinigen, conserveren, schuren, lakken of oliën van houten vloeren.


Offerte aanvragen?

Uw vloeren, onze zorg? We verheugen ons op uw aanvraag voor een ontmoeting. We zullen u graag persoonlijk adviseren! Stuur een mail naar info@aljaschoonmaak.nl en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op of bel 0591-630065 voor direct contact.  
 
 
E-mailen
Bellen
Map