Uw schoonmaak, onze zorg
Sinds 1965

Professionele schoonmaakdiensten door Alja Schoonmaak 

Bij Alja Schoonmaak streven we ernaar om uw werkomgeving schoon, representatief en hygiënisch te houden, zodat u en uw medewerkers zich kunnen concentreren op wat echt belangrijk is: uw bedrijfsactiviteiten. Met onze ruime ervaring, toegewijde team van schoonmaakprofessionals en uitgebreide dienstenportfolio leveren we schoonmaakoplossingen van topkwaliteit voor een breed scala aan klanten in diverse sectoren. 

Onze diensten:

 1. Schoonhouden van Kantoorpanden: Wij begrijpen het belang van een schone en representatieve werkomgeving. Ons gespecialiseerde team zorgt ervoor dat uw kantoorpand altijd schoon en fris is, zodat uw medewerkers in een hygiënische omgeving kunnen werken en klanten een positieve indruk krijgen.
 2. Schoonhouden van trappenhuizen bij Verenigingen van Eigenaren: Het schoonmaken en onderhouden van trappenhuizen vereist precisie en aandacht voor detail. Ons ervaren team staat klaar om de trappenhuizen van Verenigingen van Eigenaren in topconditie te houden, zodat bewoners en bezoekers een aangename en veilige omgeving ervaren.
 3. Glasbewassing: Met gebruik van moderne technieken en veiligheidsvoorzieningen verzorgen wij glasbewassing op alle hoogtes. Schone ramen dragen bij aan een helder uitzicht en een professionele uitstraling van uw gebouw.
 4. Gevelreiniging: Onze gevelreinigingsdiensten zorgen ervoor dat uw gebouw er als nieuw uitziet. We verwijderen vuil, graffiti en andere verontreinigingen, waardoor uw pand een positieve eerste indruk achterlaat.
 5. Industriële reiniging: Voor industriële bedrijven bieden wij gespecialiseerde schoonmaakdiensten die voldoen aan de unieke eisen van deze sector. Wij zorgen voor een veilige en schone werkomgeving, afgestemd op uw specifieke behoeften.
 6. Vloeronderhoud: Ons vloeronderhoudsteam maakt gebruik van geavanceerde technieken om de levensduur van uw vloeren te verlengen en ze er als nieuw uit te laten zien, of het nu gaat om tapijt, vinyl, tegels of hardhout.
 7. Calamiteitenreiniging: Bij onverwachte situaties zoals brand- of waterschade staan wij paraat om snel en efficiënt schoonmaak- en herstelwerkzaamheden uit te voeren, zodat uw bedrijf zo snel mogelijk weer operationeel is.
 8. Opruimen en reinigen van vervuilde woonhuizen: Onze gespecialiseerde schoonmaakteams zijn getraind in het opruimen en reinigen van vervuilde woonhuizen, waarbij zorg en respect voor de privacy van de bewoners centraal staan.
 9. Levering van schoonmaakartikelen, reinigingsmachines en reinigingsmiddelen: Naast onze schoonmaakdiensten bieden wij ook een uitgebreid assortiment van schoonmaakartikelen, reinigingsmachines en reinigingsmiddelen van hoge kwaliteit. Wij voorzien u graag van de juiste tools om zelf een schone en hygiënische omgeving te behouden.

Wat wij u bieden:

 • Klantgerichte Aanpak: Wij luisteren naar uw behoeften en leveren maatwerkoplossingen die perfect passen bij uw wensen.
 • Ervaren en Professioneel Team: Onze goed opgeleide en toegewijde schoonmaakprofessionals staan garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid.
 • Kwaliteit en Milieubewustzijn: Wij streven naar de hoogste kwaliteitsnormen en werken met oog voor het milieu.
 • Flexibiliteit: Wij zijn flexibel in planning en passen ons aan uw bedrijfsrooster aan. 
 • Betrouwbaarheid: Onze reputatie als betrouwbare partner wordt ondersteund door talloze tevreden klanten.

 

Wij kijken ernaar uit om een waardevolle samenwerking aan te gaan met u en om een schone, veilige en gezonde werkomgeving te creëren voor uw bedrijf.

Met vriendelijke groet,

André Kuik en Gré Batterink

Alja schoonmaakorganisatie

Marco Polostraat 26
7825 VM Emmen
Tel: 0591-630065
Mail: info@aljaschoonmaak.nl

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map