Uw schoonmaak, onze zorg
Sinds 1965

Alja Schoonmaak - Professioneel schoonmaakbedrijf in Emmen met rijke geschiedenis

Alja Schoonmaak is een gerenommeerd schoonmaakbedrijf met een rijke geschiedenis. Het werd opgericht in 1965 in Emmen en heeft sindsdien een solide reputatie opgebouwd in de schoonmaakbranche. In 1996 werd het bedrijf overgenomen door zoon André Kuik en schoondochter Gré Batterink, die met passie en toewijding het bedrijf voortzetten. Met meer dan vijf decennia aan ervaring staat Alja Schoonmaak bekend om zijn professionaliteit, betrouwbaarheid en kwaliteit. We streven ernaar om onze klanten de beste schoonmaakdiensten te bieden, van kantoren en trappenhuizen tot tandartspraktijken, fysiotherapieruimten en meer.

Onze ervaring en reputatie in de schoonmaakbranche

Alja Schoonmaak is in 1965 opgericht in Emmen en heeft sindsdien een solide reputatie opgebouwd in de schoonmaakbranche. Met meer dan vijf decennia aan ervaring zijn we een toonaangevend schoonmaakbedrijf dat bekend staat om zijn professionaliteit, betrouwbaarheid en kwaliteit.

Een breed scala aan schoonmaakdiensten
Bij Alja Schoonmaak streven we ernaar om onze klanten de beste schoonmaakdiensten te bieden. Of het nu gaat om dagelijkse kantoorreiniging, trappenhuizen, tandartspraktijken of fysiotherapieruimten, ons ervaren team staat klaar om uw schoonmaakbehoeften op maat aan te pakken.

Persoonlijk contact en duurzame oplossingen

Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact met onze klanten en luisteren naar hun specifieke behoeften. Onze schoonmaakprofessionals zijn vriendelijk, betrokken en streven naar klanttevredenheid. Daarnaast zetten we ons in voor duurzame en hygiënische schoonmaakoplossingen die bijdragen aan een representatieve werkomgeving.

Ontdek de voldoening van schoonmaakwerk
Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf dat met passie en toewijding werkt? Ontdek de voldoening van schoonmaakwerk en laat Alja Schoonmaak uw schoonmaakbehoeften verzorgen.

Werken in de schoonmaakbranche?
Overweeg dan een carrière in de schoonmaak! Bij Alja Schoonmaak bieden we boeiende en uitdagende mogelijkheden in de schoonmaakwereld. Solliciteer vandaag nog en kom ons team versterken!

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map