Uw schoonmaak, onze zorg
Sinds 1965

Vervuilde woning schoonmaken

Alja schoonmaak is een bedrijf dat u kunt vertrouwen. We begrijpen dat het opruimen en schoonmaken van een vervuild woonhuis na een sterfgeval of door eenzaamheid, verzamelwoede of ziekte vraagt om betrouwbaarheid en professionaliteit. Het ontstaan van een vervuilde woning is niet het gevolg van een slechte organisatie of dat de bewoner een luiaard is. Door onze jarenlange samenwerking met OGGZ Drenthe, en andere gezondheidsinstellingen weten we als geen ander dat het vervuilen van een woonhuis uit meerdere factoren bestaat. Ze zijn alleen, ziek of in de war. Vaak ontvangen ze niet de juiste hulp. Echter als de vervuiling te ernstig is, kan dit leiden tot ernstige brand- of gezondheidsrisico's.

Schaam u niet, maak een afspraak voor een nieuwe, schone start.

Als u hulp nodig heeft bij het opruimen en schoonmaken van een vervuild woonhuis van uw eigen of het woonhuis van een vriend, familielid of kennis neem dan telefonisch contact met ons op via 0591-630065 of stuur uw aanvraag in via ons contactformulier. Wilt u liever eerst met ons overleggen? Ook hiervoor kunt u het contactformulier invullen.

De nadelen van een vervuild woonhuis

  • het huis is niet schoon, hier kunnen jijzelf en anderen ziek van worden
  • in je tuin of op je balkon ligt afval, hier kunnen muizen of ratten op af komen
  • er staan zo veel spullen in je huis dat dit een gevaar kan worden, bijvoorbeeld bij brand
  • misschien heb je al hulp, maar die kan je niet helpen, omdat het huis eerst opgeruimd of schoongemaakt moet worden

Belangrijke informatie

Vraag altijd toestemming voordat u een opruim en schoonmaaktraject wilt starten. Het opruimen en schoonmaken van een vervuild woonhuis wordt niet geadviseerd als de bewoner niet op de hoogte is. Terwijl u probeert om uw vriend, familielid of kennis te helpen weer een nieuw leven op te bouwen is het voor een emotionele toestand voor de betrokken persoon om iets te doen met hun bezittingen zonder hun toestemming. 

Offerte aanvragen?

Uw zorg, onze zorg? We verheugen ons op uw aanvraag voor een ontmoeting. We zullen u graag persoonlijk adviseren! Stuur een mail naar info@aljaschoonmaak.nl en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op of bel 0591-630065 voor direct contact. 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map