Uw schoonmaak, onze zorg
Sinds 1965

Professionele Schoonmaakdiensten voor kantoren, trappenhuizen en praktijkruimten

Alja Schoonmaak is een gerenommeerd schoonmaakbedrijf met 58 jaar ervaring in het leveren van hoogwaardige schoonmaakdiensten. We zijn gespecialiseerd in het schoonhouden van kantoren, trappenhuizen bij verenigingen van eigenaren, glasbewassing, gevelreiniging, industriële reiniging, vloeronderhoud, calamiteitenreiniging, en opruimen en reinigen van vervuilde woonhuizen. Daarnaast bieden we ook levering van schoonmaakartikelen, reinigingsmachines, en reinigingsmiddelen van topkwaliteit.

Schoonmaak retail en kantoorruimten

Schoonhouden trappenhuizen

Schoonmaak praktijkruimten

Onze aanpak

Onze ervaren schoonmaakteams zorgen voor een grondige en hygiënische reiniging van uw kantoorruimtes, trappenhuizen en praktijkruimtes. Van bureaus en vergaderzalen tot sanitair en keukens, geen plek blijft onopgemerkt. Wij werken met moderne technieken en milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen om een gezonde werkomgeving te waarborgen.

Voorbeelden van onze diensten

  • Dagelijkse en periodieke schoonmaak van kantoren, behandelkamers, wachtruimten, trappenhuizen en andere leef- en werkomgeving.
  • Stof afnemen van meubels, bureaus, en andere oppervlakken.
  • Stofzuigen en dweilen van vloeren.
  • Reinigen van sanitaire voorzieningen en aanvullen van benodigde voorraad.
  • Prullenbakken legen en afval verwijderen.
  • Wassen van de gevel- en separatiebeglazing, binnen- en buitenzijde.
  • Optioneel: Periodiek diepere reiniging van tapijten en vloeren.

Voordelen van samenwerking met Alja Schoonmaak:

Onze flexibele aanpak stelt ons in staat om schoonmaakdiensten op maat te leveren, volledig afgestemd op uw bedrijfssituatie. Of het nu gaat om dagelijkse kantoorreiniging, gespecialiseerde vloeronderhoud, glasbewassing of dieptereiniging, wij hebben de expertise om aan al uw schoonmaakbehoeften te voldoen.

Een schone en hygiënische werk- en leefomgeving is van cruciaal belang voor de gezondheid en productiviteit van uw medewerkers en bewoners en het creëren van een representatieve omgeving voor uw klanten en gasten. Onze toegewijde schoonmaakteams zorgen voor een grondige reiniging en een verzorgde uitstraling van uw bedrijfspand of VvE.

Kwaliteit en klanttevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij streven ernaar om aan al uw verwachtingen te voldoen en bieden een uitstekende service die past bij uw budget. Met Alja Schoonmaak als uw schoonmaakpartner kunt u rekenen op een langdurige en succesvolle samenwerking.

Contact of offerte aanvragen?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of om meer te weten te komen over onze schoonmaakdiensten voor uw praktijk, kantoor of VvE. Wij staan klaar om u te voorzien van een schone, frisse en representatieve werkomgeving!

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map