Uw schoonmaak, onze zorg
Sinds 1965

Vacatureoverzicht

Alja schoonmaak is voortdurend op zoek naar schoonmaakmedewerkers voor het schoonhouden van kantoorgebouwen, appartementencomplexen, fabrieken in de regio Emmen en daar buiten. Ben je op zoek naar leuke parttime baan in de schoonmaak in de morgen, middag of avonduren? Kijk dan snel in onderstaand overzicht of er in uw regio een passende vacature beschikbaar is. Heb je vragen bel ons dan via 0591-630065 of stuur een mail met je vraag of sollicitatie. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Algemeen schoonmaakmedewerker 16 uur per week | diverse locaties regio Emmen

Wij zijn op zoek naar een schoonmaakmedewerker voor 16 uur per week voor het schoonhouden van de openbare ruimten in appartementencomplexen en het schoonhouden van kantoren bij diverse opdrachtgevers in Emmen en omstreken. Je bent verantwoordelijk voor de schoonmaak van de openbare ruimten zoals: galerijen, trappenhuizen, toiletten, kantoren e.d. 

Meer informatie >>

Schoonmaakmedewerker, 8:30 uur per week | Nieuw Dordrecht (industrieterrein)

Ben jij op zoek naar een parttime schoonmaakbaan in Emmen? Voor een nieuwe opdrachtgever in Emmen zoeken wij 2 schoonmaakmedewerksters voor 8:30 uur per week, per persoon. Samen met je collega maak je volgens werkprogramma alle ruimten zoals entree, toiletten, kantoren en algemene ruimten schoon. De schoonmaakdagen zijn op maandag tot en met vrijdag en kunnen op vaste werktijden (nog te bepalen) tussen 09:00 uur en 15:00 uur worden uitgevoerd.

Meer informatie >>

Schoonmaakmedewerker, 1:30 uur per week | Odoorn

Ben jij op zoek naar een parttime schoonmaakbaan in Odoorn? Voor een opdrachtgever met vestiging in Odoorn en Emmen zoeken wij voor de vestiging in Odoorn een schoonmaakmedewerker voor 1:30 uur uur per week. De werkzaamheden bestaan uit het schoonhouden van entree, toiletten, kantoren en algemene ruimten.

Meer informatie >>

Vacature Glazenwasser / schoonmaakmedewerker, 38 uur per week | diverse locaties regio Emmen

Werk je graag in teamverband en hou je van afwisseling, zowel binnen als buiten en op verschillende locaties, dan is deze functie op je lijf geschreven! Alja schoonmaak zoekt per direct een glazenwasser / schoonmaakmedewerker voor 38 uur per week. Je bent werkzaam op diverse locaties in en rondom de gemeente Emmen. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het glasonderhoud van kantoorpanden, fabrieken en appartementencomplexen. Het is afwisselend werk met veel zelfstandigheid en vrijheid.

Meer informatie >>

Vakantie medewerker | Schoonmaak | Emmen en omstreken

Ben jij deze zomer flexibel inzetbaar en draai jij je hand niet om voor schoonmaakklussen? Dan hebben wij de baan voor jou!

Een bijbaan in de schoonmaak, dat is lekker verdienen! Jij bepaalt welke uren je werkt en dus ook welke uren je vrij bent! Je komt te werken in een enthousiast en gemotiveerd team. Samen met een collega ga je op pad en kom je op verschillende locaties. Als schoonmaakmedewerker ben je verantwoordelijk voor het schoonhouden van gesloten portieken, appartementencomplexen, kantoren, scholen of wat er die dag op de planning staat. Aan het einde van de dag komt iedereen weer samen op de zaak om de dag te bespreken en de planning van de volgende dag te bekijken. 

Meer informatie >>

Schoonmaak medewerker | open sollicitatie | Emmen en omstreken

Alja schoonmaak zoekt nieuwe collega´s. Sinds 1965 is dit familiebedrijf uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf met passie en kennis voor schoonmaakwerk. Vanuit de vestiging Emmen helpen wij onze klanten in de regio Emmen en daarbuiten met verschillende vormen van schoonmaak. Denk hierbij aan het schoonhouden van kantoren, fabrieken en appartementencomplexen, ramen wassen, vloeronderhoud, ontruimingswerkzaamheden en opruimen en schoonmaken van licht tot zwaar vervuilde woonhuizen.

Meer informatie >>

Wie zijn wij? 

Alja Schoonmaak is een gerenommeerd schoonmaakbedrijf dat hoogwaardige schoonmaakdiensten levert aan diverse klanten in de regio Emmen en daarbuiten. Met jarenlange ervaring in de branche is Alja Schoonmaak een betrouwbare en professionele partner voor schoonmaakwerkzaamheden. Het bedrijf staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit, klanttevredenheid en groei.

Het team van Alja Schoonmaak bestaat uit gemotiveerde en ervaren schoonmaakprofessionals die streven naar uitmuntendheid in hun werk. Of het nu gaat om het schoonhouden van kantoren, trappenhuizen bij verenigingen van eigenaren, glasbewassing, gevelreiniging, industriële reiniging, vloeronderhoud, calamiteitenreiniging, of het opruimen en reinigen van vervuilde woonhuizen, Alja Schoonmaak biedt maatwerkoplossingen voor diverse klanten en sectoren.

Het bedrijf onderscheidt zich door zijn klantgerichte instelling, positieve werksfeer en teamspirit. Bij Alja Schoonmaak wordt diversiteit gewaardeerd en worden sollicitanten van alle achtergronden en geslachten aangemoedigd om te solliciteren. Het bedrijf biedt aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, mogelijkheden voor persoonlijke groei en een competitief salaris aan zijn medewerkers.

Alja Schoonmaak is trots op zijn vakmanschap en oog voor detail, waarmee ze elke ruimte laten stralen. Het bedrijf waardeert zijn medewerkers en erkent de belangrijke rol die zij spelen in het realiseren van tevreden klanten. Met een positieve instelling en toewijding aan uitstekende schoonmaakdiensten blijft Alja Schoonmaak zich inzetten voor het creëren van een schone en hygiënische omgeving voor zijn klanten.

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map