Uw schoonmaak, onze zorg
Sinds 1965

Schone ramen en zonnepanelen op afgesproken frequenties?

Schone ramen zijn bepalend voor de uitstraling van uw bedrijf, praktijk of appartementencomplex en heeft een positieve invloed op de beleving van de gebruikers of bezoekers. Bent u op zoek naar een betrouwbare partner in Drenthe, Groningen en daarbuiten? Wij wassen uw ramen op gewenste frequenties aan de binnen- en/of buitenzijde? 

Planning en uitvoering

Regelmatig horen wij bij nieuwe klanten dat de vorige glazenwasser het niet zo nauw nam met de planning of het uitvoeren van de werkzaamheden, ramen worden wel gewassen maar de kozijnen niet afgenomen etc. Uw werkzaamheden worden in ons planprogramma opgenomen en ingepland op de frequentie zoals besproken tijdens de offerte opname. Mocht het voorkomen dat door weersomstandigheden de werkzaamheden niet kunnen worden uitgevoerd, brengen wij u uiteraard op de hoogte en bespreken een andere datum met u.

Onze methodes

  • Traditioneel, ramen wassen

Afhankelijk van de hoogte en bereikbaarheid van uw woonhuis, trappenhuis of bedrijfspand wassen wij veel ramen op de traditionele manier. De traditionele glasbewassing houdt in dat de ramen op de ouderwetse manier gewassen word met behulp van klimmaterialen, inwasser, raamwisser, spons etc.

  • Osmose telewassysteem

Osmose telewassystemen worden de laatste jaren veel gebruikt als alternatief voor ramen op hoogte en onbereikbare ramen tot 15 meter hoogte. Het systeem bevat water dat vrij is van alle mineralen, virussen, medicijnen, zware metalen, bacteriën, pesticiden en vuildeeltjes. Het water wordt vanaf de kraan getransporteerd door 2 filters en een harskolom zodat alle bovengenoemde stoffen worden onttrokken. Hierdoor ontstaat "zuiver water" waar uw ramen via telescoopstelen en borstels uw ramen, kozijnen zelfs zonnepanelen vlekvrij worden geborsteld en nagespoeld. Nadat het water is opgedroogd (het oppervlak wordt niet nagetrokken met ramwissers) zijn uw ramen en zonnepanelen schoon en vlekvrij. Ook bespaart het tijd waardoor u voordeliger uit bent.   

  • Gebruik van hoogwerkers

Het gebruik van hoogwerkers is een duurdere oplossing, echter ontkomen u en wij er niet altijd aan. Uw pand of appartementencomplex kan een bepaalde hoogte hebben waardoor wij de ramen niet op de traditionele manier of met osmose kunnen reinigen. Door gebruik te maken van hoogwerkers kunnen wij vrijwel iedere hoog gebouw wassen.

Offerte aanvragen?

Uw schoonmaak, onze zorg? We verheugen ons op uw aanvraag voor een ontmoeting. We zullen u graag persoonlijk adviseren! Stuur een mail naar info@aljaschoonmaak.nl en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op of bel 0591-630065 voor direct contact.

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map