Uw schoonmaak, onze zorg sinds 1965sinds 1965 
 

Professionele schoonmaakproducten, scherpe prijzen!

Schoonmaakgroothandel Emmen is opgericht sinds 2010 en voorziet in uw schoonmaakbehoeften. Wij zijn gespecialiseerd in de levering van commerciële reinigingschemicaliën, machines, verbruiksartikelen en accessoires voor de schoonmaak-, horeca- en industriële markt en leveren deze producten aan particulieren en bedrijven in Nederland en België.


Alleen de beste schoonmaakproducten

Wij hebben alleen de beste schoonmaakproducten op voorraad die u helpen bij het schoonmaken en onderhouden van al uw oppervlakken. In het assortiment vindt u een ruim aanbod goedkope schoonmaakmiddelen, reinigingsmachines, hygiënepapier , dispensers en hulpmaterialen die u fantastische resultaten zullen geven.


Onze schoonmaakmiddelen

Onze producten worden gebruikt in de horeca, gebouwreiniging, industrie, ouderenzorg, dokterspraktijken, werkplaatsen en vele industrieën. Schoonmaakgroothandel Emmen is hoofdleverancier van "effectieve professionele schoonmaakmiddelen" van Clover Chemicals in Nederland en leveren reinigingsmiddelen van Ewepo, Diversey en Werner & Mertz. Het assortiment omvat interieurreinigers, sanitairreinigers, vloerreinigers-, en onderhoudsproducten, Industriële reinigers, producten voor hand- en huidverzorging, reinigers en onderhoudsproducten om voertuigen te reinigen, keukenreinigers, desinfectiemiddelen etc.


Onze reinigingsmachines

Ons bedrijf heeft specifiek gekozen voor de reinigingsmachines van Cleanfix. Het bedrijf van Zwitserse origine ontwikkelt en produceert reinigingsmachines voor professioneel gebruik. Cleanfix biedt de eindgebruiker het allerbeste resultaat want of nu een professionele stofzuigerschrobmachineschrobzuigmachine, een excentrische schrobmachine of waterzuiger zoekt?


Onze schoonmaakproducten

Vegers, borstels of vloertrekkersrolemmers & werkwagensstofwisdoekendweilen en moppenreinigingsdoekenmicrovezelproductenvloerpads of de eenvoudig te gebruiken kant en klare Clean'n Easy interieurdoeken, sanitairdoeken, keukendoeken, hygiënische doeken of desinfectiedoeken. Duizenden professionele schoonmakers werken al meer dan 50 jaar, elke dag met de Wecoline schoonmaakmaterialen.

Onze papierproducten en dispensers

Zorg ervoor dat uw toiletruimte veilig zijn voor uw werknemers en bezoekers- koop vandaag nog uw dispensers en hygiënepapier bij schoonmaakgroothandel Emmen! Wij verkopen zeepdispensershanddoekdispensers en handdoekroldispenserstoiletpapierhanddoekpapierdiverse handzeepluchtverfrissers en allerlei andere hygiëneproducten tegen een geweldige prijs. Maakt u gebruik van een huursysteem en wilt u afstappen van uw huurcontract om geld te besparen, maar u weet niet zeker welk toiletpapiersysteem of handdoekdispenser het beste is voor uw bedrijf, informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.E-mailen
Bellen