Uw schoonmaak, onze zorg sinds 1965sinds 1965 
 

Schoonmaakproducten van A tot Z

Om de hygiëne van uw werkplek te handhaven, is het noodzakelijk om schoonmaakproducten van superieure kwaliteit te gebruiken die helpen om een hygiënische omgeving te waarborgen. Via onze webshop www.schoonmaakgroothandelemmen.nl bieden wij een ruim assortiment schoonmaakmiddelen, reinigingsmachines en aanverwante schoonmaakproducten die kosteneffectief zijn en worden aangeboden voor een scherpe prijs. 

Online bestellen

Schoonmaakgroothandel Emmen is de online webshop voor al uw schoonmaakbehoeften. Of u nu zoekt naar huishoudelijke producten of producten voor commercieel gebruik, wij helpen u graag bij het zoeken naar het juiste product voor een concurrerende prijs. Bezoek onze webshop, vraag eventueel een offerte aan en bestel eenvoudig uw producten middels uw eigen bestelgeschiedenis. 

Bruikleenovereenkomsten

Van luchtverfrissers, toiletroldispensers tot afvalbakken, schoonmaakgroothandel Emmen biedt de beste keuze van de meest betrouwbare, "hufterproof" dispenserlijn om uw wasruimten, toiletruimten en kantines te verbeteren. Onze volledig beheerde diensten zorgen voor alles, afhankelijk wat voor contract u aangaat verzorgen wij de montage en het op bestelling aanleveren van de goedkope vullingen. Neem contact met ons op via 0591- 630 065 en laat u ontzorgen, wij informeren u graag naar de mogelijkheden.E-mailen
Bellen