Uw schoonmaak, onze zorg
Sinds 1965


Schoonmaakbedrijf gemeente Westerveld

Alja Schoonmaak is het schoonmaakbedrijf voor bedrijven, VvE's en praktijken in de gemeente Westerveld

Uw schoonmaakbedrijf in de gemeente Westerveld

Bent u op zoek naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in de gemeente Westerveld? Bent u gevestigd in de gemeente Westerveld en op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Boterveen, Busselte, Darp, Diever, Dieverbrug, Doldersum, Dwingeloo, Eemster, Eursinge, Frederiksoord, Geeuwenbrug, Havelte, Havelterberg, Holtien, Holtinge, Holtland, Kalteren, Leggeloo, Lhee, Lheebroek, Molenstad, Nijensleek, Oldendiever, Oude Willem, Uffelte, Veendijk, Veenhuizen, Vledder, Vledderveen, Wapse, Wapserveen, Wateren, Westeinde, Wilhelminaoord, Wittelte, Witteveen of Zorgvlied en u bent voornemens uw schoonmaakwerkzaamheden uitbesteden? Heeft u een bedrijf, praktijk of trappenhuis dat grondig schoongemaakt moet worden? Heeft u kantoren of een spreekkamer waar het hoogste niveau van hygiëne een must is? Het maakt niet uit welk object het is, ons bedrijf ondersteunt al ruim 56 jaar bij het dagelijks, wekelijks en periodiek schoonmaakonderhoud van kantoren, bedrijven, praktijkruimten en appartementencomplexen in de gemeente Westerveld. Wij zijn uw partner voor het schoonmaken van uw kantoor, trappenhuisreiniging, ramen wassen, vloeronderhoud, gevelreiniging

Onze diensten:

  • Kantoorschoonmaak
  • Trappenhuisreiniging
  • Glasbewassing
  • Vloeronderhoud
  • Gevelreiniging
  • Meer dan 56 jaar ervaring
  • Meer dan 60 schoonmaakmedewerkers in dienst  

Ontevreden over uw huidige schoonmaakdienst?

Bent u ontevreden over de prestaties van uw huidige schoonmaakbedrijf? Als u ontevreden bent over het huidige schoonmaakbedrijf is dat een zeer onplezierige situatie. Wij maken graag een bezoekafspraak met u voor een gesprek, inventariseren de klachten en voorzien u van een schoonmaakplan op basis van uw wensen en eisen en bevalt uw huidige schoonmaakmedewerker u dan nemen we desgewenst uw huidige schoonmaakmedewerker over.

Bezoek afspraak of offerte aanvragen?

U zoekt een schoonmaakbedrijf in de gemeente Westerveld? We verheugen ons op uw aanvraag voor een ontmoeting. We zullen u graag persoonlijk adviseren! Vraag hier een bezoekafspraak of offerte aan. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op of bel 0591-630065 voor direct contact.

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map