Uw schoonmaak, onze zorg
Sinds 1965

 

Schoonmaakbedrijf gemeente Midden-Drenthe

Bent u op zoek naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in de gemeente Midden-Drenthe?

Uw schoonmaakbedrijf in de gemeente Midden-Drenthe

Bent u op zoek naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in de gemeente Midden-Drenthe? Bent u gevestigd in de gemeente Midden-Drenthe en op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf  in Alting, Balinge, Beilen, Beilervaart, Bovensmilde, Brunsting, Bruntinge, Drijber, Elp, Eursing, Eursinge, Garminge, Haar, De Holthe, Hooghalen, Hoogersmilde, Horst, Ter Hijken, Hijkersmilde, Klatering, Laaghalen, Laaghalerveen, Lieving, Makkum, Mantinge, Nieuw-Balinge, Oranje, Orvelte, Rheeveld, Smalbroek, Smilde, Spier, Terhorst, Westerbork, Witteveen, Wijster, Zuidveld of Zwiggelte en u bent voornemens uw schoonmaakwerkzaamheden uitbesteden? Heeft u een bedrijf, praktijk of trappenhuis dat grondig schoongemaakt moet worden? Heeft u kantoren of een spreekkamer waar het hoogste niveau van hygiëne een must is? Het maakt niet uit welk object het is, ons bedrijf ondersteunt al ruim 56 jaar bij het dagelijks, wekelijks en periodiek schoonmaakonderhoud van kantoren, bedrijven, praktijkruimten en appartementencomplexen in de gemeente Midden-Drenthe. Wij zijn uw partner voor het schoonmaken van uw kantoor, trappenhuisreiniging, ramen wassen, vloeronderhoud, gevelreiniging

Onze diensten:

  • Kantoorschoonmaak
  • Trappenhuisreiniging
  • Glasbewassing
  • Vloeronderhoud
  • Gevelreiniging
  • Meer dan 56 jaar ervaring
  • Meer dan 60 schoonmaakmedewerkers in dienst  

Ontevreden over uw huidige schoonmaakdienst?

Bent u ontevreden over de prestaties van uw huidige schoonmaakbedrijf? Als u ontevreden bent over het huidige schoonmaakbedrijf is dat een zeer onplezierige situatie. Wij maken graag een bezoekafspraak met u voor een gesprek, inventariseren de klachten en voorzien u van een schoonmaakplan op basis van uw wensen en eisen en bevalt uw huidige schoonmaakmedewerker u dan nemen we desgewenst uw huidige schoonmaakmedewerker over.

Bezoek afspraak of offerte aanvragen?

U zoekt een schoonmaakbedrijf in de gemeente Midden-Drenthe? We verheugen ons op uw aanvraag voor een ontmoeting. We zullen u graag persoonlijk adviseren! Vraag hier een bezoekafspraak of offerte aan. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op of bel 0591-630065 voor direct contact.

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map