Uw schoonmaak, onze zorg
Sinds 1965


Schoonmaakbedrijf Emmen

Bent u op zoek naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Emmen?

Uw schoonmaakbedrijf in Emmen

Bent u op zoek naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Emmen? Bent u gevestigd in de gemeente Emmen en op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf op bedrijventerrein bedrijventerrein Bargermeer, Pollux, Waanderveld, bedrijventerrein in Nieuw-Amsterdam/Veenoord, Bedrijvenpark A37, Businesspark Eigenhaard, Businesspark Meerdijk of of is uw bedrijf of appartementencomplex gevestigd in in Barger-Compascuum, Emmen, Emmer-Compascuum, Erica, Klazienaveen, Nieuw-Amsterdam, Nieuw-Dordrecht, Nieuw-Schoonebeek, Nieuw-Weerdinge, Roswinkel, Schoonebeek, Veenoord, Weerdinge, Weiteveen, Westenesch, Zandpol of Zwartemeer? Het maakt niet uit waar u zich bevind, hoe groot of klein, ons bedrijf ondersteunt al ruim 56 jaar kantoren, bedrijven, praktijkruimten en appartementencomplexen bij het dagelijks, wekelijks en periodiek schoonmaakonderhoud in Emmen. Wij zijn uw partner voor het schoonmaken van uw kantoor, trappenhuisreiniging, ramen wassen, vloeronderhoud, gevelreiniging        

Onze diensten:

  • Kantoorschoonmaak 
  • Trappenhuisreiniging
  • Glasbewassing
  • Vloeronderhoud
  • Gevelreiniging
  • Meer dan 56 jaar ervaring
  • Meer dan 60 schoonmaakmedewerkers in dienst  

 
Ontevreden over uw huidige schoonmaakdienst?

Bent u ontevreden over de prestaties van uw huidige schoonmaakbedrijf? Als u ontevreden bent over het huidige schoonmaakbedrijf is dat een zeer onplezierige situatie. Wij maken graag een bezoekafspraak met u voor een gesprek, inventariseren de klachten en voorzien u van een schoonmaakplan op basis van uw wensen en eisen en bevalt uw huidige schoonmaakmedewerker u dan nemen we desgewenst uw huidige schoonmaakmedewerker over.

 

Bezoek afspraak of offerte aanvragen?

Uw schoonmaakbedrijf in Emmen? We verheugen ons op uw aanvraag voor een ontmoeting. We zullen u graag persoonlijk adviseren! Vraag hier een bezoekafspraak of offerte aan. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op of bel 0591-630065 voor direct contact.

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map