Uw schoonmaak, onze zorg
Sinds 1965


Schoonmaakbedrijf Coevorden

Bent u op zoek naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Coevorden?

Uw schoonmaakbedrijf in Coevorden

Bent u op zoek naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Coevorden? Bent u gevestigd in de gemeente Coevorden en op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf op bedrijventerrein Europark Coevorden, Leeuwerikenveld II, Holwerd, Geesbrug, Schooroord of is uw bedrijf of appartementencomplex gevestigd in Aalden, Dalen, Erm, Gees, Meppen, Nieuwlande, Noord-Sleen, Oosterhesselen, Schoonoord, Sleen, Steenwijksmoer, Wezup, Zweeloo, Zwinderen? Het maakt niet uit waar u zich bevind, hoe groot of klein, ons bedrijf ondersteunt al ruim 56 jaar kantoren, bedrijven, praktijkruimten en appartementencomplexen bij het dagelijks, wekelijks en periodiek schoonmaakonderhoud in Coevorden. Wij zijn uw partner voor het schoonmaken van uw kantoor, trappenhuisreiniging, ramen wassen, vloeronderhoud, gevelreiniging

Onze diensten:

  • Kantoorschoonmaak
  • Trappenhuisreiniging
  • Glasbewassing
  • Vloeronderhoud
  • Gevelreiniging
  • Meer dan 56 jaar ervaring
  • Meer dan 60 schoonmaakmedewerkers in dienst  

Ontevreden over uw huidige schoonmaakdienst?

Bent u ontevreden over de prestaties van uw huidige schoonmaakbedrijf? Als u ontevreden bent over het huidige schoonmaakbedrijf is dat een zeer onplezierige situatie. Wij maken graag een bezoekafspraak met u voor een gesprek, inventariseren de klachten en voorzien u van een schoonmaakplan op basis van uw wensen en eisen en bevalt uw huidige schoonmaakmedewerker u dan nemen we desgewenst uw huidige schoonmaakmedewerker over.

Offerte aanvragen?

Uw schoonmaakbedrijf in Coevorden? We verheugen ons op uw aanvraag voor een ontmoeting. We zullen u graag persoonlijk adviseren! Stuur een mail naar info@aljaschoonmaak.nl en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op of bel 0591-630065 voor direct contact.

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map