Uw schoonmaak, onze zorg
Sinds 1965


Schoonmaakbedrijf Beilen

Bent u op zoek naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Beilen?

Uw schoonmaakbedrijf in Beilen

Bent u op zoek naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Beilen? Bent u gevestigd in de gemeente Beilen en op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf op bedrijventerrein Ossebroeken, Smilde, bedrijventerrein Leemdijk, Beilen, bedrijventerrein Dambroeken, Wijster, bedrijventerrein ETP Midden-Drenthe of is uw bedrijf of appartementencomplex gevestigd in Alting, Beilervaart,, Brunsting, Eursing, Holthe, Klatering, Lieving, Makkum, Rheeveld, Smalbroek of Terhorst? Het maakt niet uit waar u zich bevind, hoe groot of klein, ons bedrijf ondersteunt al ruim 56 jaar kantoren, bedrijven, praktijkruimten en appartementencomplexen bij het dagelijks, wekelijks en periodiek schoonmaakonderhoud in Beilen. Wij zijn uw partner voor het schoonmaken van uw kantoor, trappenhuisreiniging, ramen wassen, vloeronderhoud, gevelreiniging

Onze diensten:

  • Kantoorschoonmaak
  • Trappenhuisreiniging
  • Glasbewassing
  • Vloeronderhoud
  • Gevelreiniging
  • Meer dan 56 jaar ervaring
  • Meer dan 60 schoonmaakmedewerkers in dienst  

Ontevreden over uw huidige schoonmaakdienst?

Bent u ontevreden over de prestaties van uw huidige schoonmaakbedrijf? Als u ontevreden bent over het huidige schoonmaakbedrijf is dat een zeer onplezierige situatie. Wij maken graag een bezoekafspraak met u voor een gesprek, inventariseren de klachten en voorzien u van een schoonmaakplan op basis van uw wensen en eisen en bevalt uw huidige schoonmaakmedewerker u dan nemen we desgewenst uw huidige schoonmaakmedewerker over.

Bezoek afspraak of offerte aanvragen?

Uw schoonmaakbedrijf in Beilen? We verheugen ons op uw aanvraag voor een ontmoeting. We zullen u graag persoonlijk adviseren! Vraag hier een bezoekafspraak of offerte aan. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op of bel 0591-630065 voor direct contact.

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map