Uw schoonmaak, onze zorg
Sinds 1965

Onze locaties.

Bent u op zoek naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Drenthe?

Uw schoonmaakbedrijf in Drenthe

Bent u gevestigd in de gemeente Assen, Emmen, Coevorden, Hoogeveen, Hardenberg, Beilen, Meppel, De Wolden, Westerveld, Midden-Drenthe, Borger-Odoorn, Aa en Hunze, Tynaarlo of Noordenveld in de provincie Drenthe en op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf waar aan u het schoonmaak en onderhoud aan kan uitbesteden? Heeft u een bedrijf, praktijk of trappenhuis dat grondig onderhouden moet worden? Heeft u kantoren of een spreekkamer waar het hoogste niveau van hygiëne een must is? Bent u eigenaar van een restaurant of een winkelcentrum? Het maakt niet uit welk object het is ons bedrijf ondersteunt al ruim 50 jaar kantoren, bedrijven, praktijkruimten en appartementencomplexen bij het dagelijks, wekelijks en periodiek schoonmaakonderhoud in Drenthe.

Onze diensten:

Ontevreden over uw huidige schoonmaakdienst?

Bent u ontevreden over de prestaties van uw huidige schoonmaakbedrijf? Als u ontevreden bent over het huidige schoonmaakbedrijf is dat een zeer onplezierige situatie. Wij maken graag een bezoekafspraak met u voor een gesprek, inventariseren de klachten en voorzien u van een schoonmaakplan op basis van uw wensen en eisen en bevalt uw huidige schoonmaakmedewerker u dan nemen we desgewenst uw huidige schoonmaakmedewerker over.

Offerte aanvragen?

Uw schoonmaakbedrijf in Drenthe? We verheugen ons op uw aanvraag voor een ontmoeting. We zullen u graag persoonlijk adviseren! Stuur een mail naar info@aljaschoonmaak.nl en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op of bel 0591-630065 voor direct contact. 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map