Uw schoonmaak, onze zorg sinds 1965sinds 1965 
 

Ramen wassen

Schone ramen zijn bepalend voor de uitstraling van uw woonhuis of bedrijf en heeft een positieve invloed op de beleving van de gebruikers of bezoekers. 

Bent u opzoek naar een betrouwbare partner op gebied van glasbewassing voor binnen- en buiten?

Regelmatig horen wij bij nieuwe klanten dat de vorige glazenwasser het niet zo nauw nam met de planning of het uitvoeren van de werkzaamheden, ramen worden wel gewassen maar de kozijnen niet afgenomen etc. Uw werkzaamheden worden in ons planprogramma opgenomen en ingepland op de frequentie zoals besproken tijdens de offerte opname. Mocht het voorkomen dat door weersomstandigheden de werkzaamheden niet kunnen worden uitgevoerd, brengen wij u uiteraard op de hoogte en bespreken een andere datum met u. 

Onze methodes voor schone en frisse ramen 

Traditioneel, ramen wassen 

Osmose reiniging, telescoop bewassing 

Gebruik van hoogwerkers 

Afhankelijk van de hoogte en bereikbaarheid van uw woonhuis, trappenhuis of bedrijfspand wassen wij veel ramen op de traditionele manier. De traditionele glasbewassing houdt in dat de ramen op de ouderwetse manier gewassen word met behulp van klimmaterialen, inwasser, raamwisser, spons etc. 

Moeilijk bereikbare ramen waar wij geen ladders of ander klimmateriaal kunnen gebruiken worden over het algemeen met osmose water en telescoopstelen gewassen. Deze werkzaamheden kunnen wij tot een hoogte van 13,5 meter uitvoeren. Osmose water is water waar kalk uit het water is gefilterd waardoor wij uw ramen vlekvrij kunnen wassen. 


Het gebruik van hoogwerkers is een duurdere oplossing, echter ontkomen wij er niet altijd aan. Uw pand of appartementencomplex kan een bepaalde hoogte hebben waardoor wij de ramen niet op de traditionele manier of met osmose kunnen reinigen. Door gebruik te maken van hoogwerkers kunnen wij vrijwel iedere hoog gebouw wassen. 
E-mailen
Bellen