Uw schoonmaak, onze zorg sinds 1965sinds 1965 
 

Onze diensten

Welkom bij Alja schoonmaak. Wij zijn een full-service professioneel schoonmaakbedrijf uit Emmen dat gespecialiseerd is in het schoonmaken van kantoorgebouwen, appartementencomplexen en andere sectoren door geheel Nederland met als doel een waardevolle partner te zijn in het succes van uw bedrijf.

Waarmee kunnen wij u helpen:

 

Onze prijzen

De grootte van uw faciliteit, servicefrequentie, complexiteit, gebouwindeling en uw specifieke schoonmaakbehoeften zijn enkele factoren die van invloed zijn op de prijsstelling van onze schoonmaakdiensten. Het basistarief voor reguliere schoonmaak bedraagt tussen € 21,55 en € 24,65 per uur exclusief BTW, inclusief materialen, middelen en vervanging tijdens ziekte of verlof. Speciale diensten, zoals het reinigen van tapijten, het reinigen van vloeren of het wassen van ramen, worden aangeboden tegen concurrerende tarieven. 

Hoe wordt de prijs berekend?

Wij bespreken uw verwachtingen, prioriteiten en budget, vervolgens uw berekenen wij het aantal vierkante meters, en bekijken de staat en indeling van uw faciliteit. Aan de hand van die informatie stellen wij een voorstel en serviceplan voor u op en sturen u dit per mail toe. Na maximaal 1 week nemen wij contact met u op om de offerte te bespreken en bij goedkeuring van onze offerte plannen wij de eerste reinigingsbeurt in. 


Afspraak inplannen


E-mailen
Bellen