Uw schoonmaak, onze zorg sinds 1965sinds 1965 
 

Over ons

Welkom op de website van Alja Schoonmaak. Wij zijn uw betrouwbare partner voor het schoonmaken van gebouwen. Heeft u een bedrijf of een huishouden dat grondig moet worden gereinigd? Heeft u kantoren of een spreekkamer waar het hoogste niveau van hygiëne een must is? Bent u eigenaar van een restaurant of een heel winkelcentrum? Het maakt niet uit welk object het is, wij geven u uitgebreid advies en vinden samen de juiste oplossing voor u.

In 1965 startte de heer Joh. Kuik met het wassen van ramen in de plaats Emmen. Al snel kreeg hij zoveel aanvragen dat er extra glazenwassers moesten worden aangenomen en werden de werkzaamheden uitgebreid met schoonmaakwerk. Winkels, een winkelcentrum, fabrieken, accountantskantoor en gerechtsdeurwaarder werden klant en via mond op mond reclame kwam er groei in het bedrijf. Vanuit het woonhuis, waar destijds de organisatie werd aangestuurd verplaatste het bedrijf zich naar het nieuwe industrieterrein en groeide mee met de bedrijven die zich nieuw op het terrein gingen vestigen. Al snel kreeg het bedrijf aanvragen uit andere regio's zoals Coevorden, Hardenberg, Zwolle, Assen, Rolde, Stadskanaal en Groningen en werden meer medewerkers aangetrokken. 

Vanwege gezondheidsklachten en de leeftijd van de heer Kuik werd het bedrijf in 1991 overgedragen aan zijn zoon André Kuik en werd het team in 1996 versterkt door Gré Batterink. Tot op heden wordt het bedrijf nog steeds gerund door beiden en met veel succes. Het bedrijf heeft in de jaren een zeer goede naam opgebouwd en levert diverse schoonmaakdiensten voor nagenoeg iedere sector, of het nu gaat om het schoonhouden van kantoren, trappenhuizen, winkelcentrums, onderwijsinstellingen, praktijkruimten enz, wij zijn pas tevreden als u het bent, mocht u ergens niet helemaal tevreden over zijn. Of als er iets niet duidelijk door ons is gecommuniceerd, dan maken wij het graag voor u in orde. Zo kunnen wij er samen voor zorgen dat u tevreden bent over onze dienstverlening.     

   
E-mailen
Bellen