Uw schoonmaak, onze zorg sinds 1965sinds 1965 
 

 Vrijblijvend een offerte ontvangen?

Mocht u na uw bezoek aan onze website nog vragen hebben, meer informatie wensen, advies of een offerte willen ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

Waarom Alja schoonmaak?

Alja schoonmaak staat voor eerlijk, onafhankelijk en deskundig advies en dat alles tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding. Samen met onze klanten kijken wij naar de schoonmaakbehoefte en wensen om zo de juiste oplossing te bieden. Door onze jarenlange ervaring in de schoonmaakbranche zijn we gewend en ingericht om snel te schakelen. Mocht u nog niet overtuigd zijn, dan laten wij onze klanten graag spreken; u kunt te allen tijde referenties bij ons opvragen.

Overname schoonmaakpersoneel

Wel tevreden over uw schoonmaaksters maar niet over de organisatie? Schoonmaken is mensen werk en mensen maken fouten, aansturing en juiste afspraken is een veel voorkomend probleem in de schoonmaakbranche. Regelmatig horen wij dat het bedrijf zeer tevreden is over de schoonmaakmedewerkers maar niet over de organisatie, afspraken worden niet nagekomen, dames worden niet goed aangestuurd, bij klachten krijgt u geen respons. Wij nemen graag uw huidige schoonmaakmedewerkers over en gaan in gesprek met de medewerkers waar ze op dit moment tegen aanlopen. Hebben ze voldoende en de juiste materialen, zijn de werkzaamheden duidelijk, enzovoorts? Kwaliteit is onze hoogste prioriteit. Door deze gesprekken aan te gaan met de mensen op de werkvloer weten we wat er speelt en kunnen we samen de schoonmaak van uw gebouw naar een hoger niveau tillen.
E-mailen
Bellen