Uw schoonmaak, onze zorg sinds 1965sinds 1965 
 

Uw schoonmaak, onze zorg sinds 1965

Het bieden van een schone kantooromgeving is een belangrijk onderdeel van een moderne, effectieve organisatie. schoonmaken is van het grootste belang voor de merkpersoonlijkheid en klantperceptie van een bedrijf. Het heeft ook een belangrijke rol te spelen voor de gezondheid en het welzijn van werknemers en kan de productiviteit rechtstreeks beïnvloeden door het voorkomen van ziekteverzuim. Van receptie, kantoren, vergaderzalen, toiletten tot keukens, wij stemmen uw kantoorschoonmaak af op uw exacte eisen, waaronder frequentie, diepte van reiniging, tijd van reiniging. Onze diensten

 

Alja schoonmaak is gespecialiseerd in het dagelijks, wekelijks en eenmalig schoonmaken van kantoren, trappenhuizen, openbare gebouwen, winkels en praktijken.

Lees meer →


Wij wassen uw ramen volgens een vaste planning. Met ladder of hoogwerker, traditioneel of telescoop bewassing met osmose water? Wij komen onze afspraken na. 

Lees meer →


Ruim 50 jaar zijn wij de specialist in het schoonmaken van nieuwbouwprojecten. Dringend hulp nodig bij het schoonmaken van uw bouwprojecten?   

Lees meer →

 

Gevel reiniging is een reinigingswijze dat voorzichtig moet worden toegepast. Wij reinigen gevels, bestratingen, damwanden en sandwichpanelen doormiddel van stoomreinigingstechniek. met behulp van onze mobiele hogedrukunit kunnen wij de reinigingsdruk en de temperatuur  regelen voor het beste resultaat. 

Naar gevelreiniging >


Assisteren bij ontruimingen en het opruimen en schoonmaken van vervuilde woningen is ook één van onze specialiteiten. Deze werkzaamheden doen wij al jaren in nauwe samenwerking met gerechtsdeurwaarders, woningbouwverenigingen en gezondheidsinstellingen waaronder de GGD. Hierdoor weten wij exact hoe wij uw project moeten aanpakken.  

Naar ontruimingen en vervuiling 

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf voor de schoonmaak van uw kantoren, glasbewassing of vloeronderhoud op uw locatie?  

Ons werkgebied →

Op zoek naar een leuke en flexibele baan in de schoonmaak? Voor diverse projecten in Drenthe, Groningen en Overijssel zoeken wij schoonmaakmedewerkers m/v.   

Naar vacatures →

Uw totaal leverancier van hygiëne producten. Een ruim  assortiment desinfectiemiddelen, handhygiëne, reinigingsmiddelen, dispensers, toilet- en handdoekpapier.

Naar webshop →

Onze professionele schoonmaakdiensten

Het leveren van professionele schoonmaakdiensten is onze core business. Een schone werkomgeving motiveert het personeel en creëert ook een goede indruk op uw belangrijkste bezoeker; uw klanten. Of het nu gaat om een kantoorgebouw, appartementencomplex, bank, onderwijsinstelling, medisch centrum, winkelcentrum of een industriële ruimte, Alja schoonmaak is uw partner in facilitair beheer met persoonlijke, consistente service en concurrerende prijzen.

Onze missie

Uw kantooromgeving is uw podium. Klanten en uw medewerkers brengen uren door op uw kantoor en niets is teleurstellender dan vuile vloeren, muren, ramen en tapijten om een paar gebieden te noemen. Een onhygiënische werkomgeving betekent ook onproductieve medewerkers. Hier stappen wij in; wij weten hoe belangrijk het is om een kantoor schoon en georganiseerd te houden voor een productieve werkdag. Het is onze missie, om u een schone en hygiënische kantooromgeving te bieden voor uw klanten en medewerkers.

Gebruik logboek

Om onze werkzaamheden te monitoren maken wij gebruik van een logboek. Dit logboek word gebruikt als communicatie tussen u en onze schoonmakers en is een geweldige manier om ervoor te zorgen dat de kleine dingen niet veranderen in de grote dingen. Het logboek wordt door onze schoonmaakmedewerkers ingekeken en eventuele opmerkingen uitgevoerd en afgevinkt. Ook zullen onze medewerkers kleine gebreken zoals een kapotte lamp, stopcontact of andere omstandigheden in het logboek vermelden.  

Zorg voor een schonere werkomgeving?

Om te zien wat ons onderscheidt van andere schoonmaakbedrijven in de omgeving, neem vandaag nog contact met ons op. We zijn er zeker van dat we uw bedrijf kunnen voorzien van een superieure schoonmaak tegen een betaalbare prijs. 

 

E-mailen
Bellen