Uw schoonmaak, onze zorg
Sinds 1965


Kantoren schoonmaken

Bij Alja Schoonmaak nemen we onze schoonmaakdiensten zeer serieus en weten dat u schone kantoren, praktijkruimte, pauze ruimten, toiletten en algemene ruimten wilt tegen een redelijke prijs, met vaste schoonmaakmedewerkers die op vaste dagen en tijdstippen komen schoonmaken.

Wilt u weinig tijd besteden aan klachtenafhandeling?

Het kan zeer onaangenaam zijn als u naar uw werkplek komt en merkt dat de afgesproken schoonmaakbeurten niet zijn uitgevoerd. Daarom ligt onze focus om u deze problemen te besparen door nauw samen te werken tussen objectmanager en de interieurverzorger voordat ze zich voordoen.

Wilt u waardebehoud van uw vastgoed?

Het kan ook onaangenaam zijn als schoonmaakbedrijven een fout maken bij het reinigen van uw vloeren, ramen of gevels. Met als gevolg dat de waarde van uw eigendom hierdoor snel kan dalen. Daarom maken we alleen gebruik van professioneel opgeleide specialisten, zodat u beschermd blijft tegen deze incidenten.

Wie zijn wij?

Alja schoonmaak is een all-round schoonmaakbedrijf met meer dan 55 jaar ervaring in het leveren van de hoogste normen van kwaliteitsdiensten, waaronder het schoonmaakonderhoud van kantoren. Wij geloven dat het belangrijk is om voor mensen te zorgen, daarom gaan we er alles aan doen om ervoor te zorgen dat uw kantoor een veilige, schone en plezierige omgeving is voor u, uw medewerkers, klanten en bezoekers.

Onze waarden

Het werk dat we doen wordt ondersteund door onze waarden van respect, verantwoordelijkheid, integriteit, uitmuntendheid in reiniging en innovatie te allen tijde, en helpt ons om op lange termijn, succesvolle partnerschappen met onze klanten te creëren en te behouden.

Offerte aanvragen?

Uw schoonmaak, onze zorg? We verheugen ons op uw aanvraag voor een ontmoeting. We zullen u graag persoonlijk adviseren! Stuur een mail naar info@aljaschoonmaak.nl en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op of bel 0591-630065 voor direct contact. 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map