Uw schoonmaak, onze zorg
Sinds 1965


Schilderen of reinigen van uw gevel? 

Stel je voor: Je wilt een vrijstaand huis kopen in een idyllisch stadje. Als je door het huis loopt met de makelaar, zie je het al helemaal voor je. Het woonhuis ingericht met meubels en de tuin al helemaal aangelegd. Hier heb je al weken naar uitgekeken.

Na het zien van het prachtige uitzicht op bijvoorbeeld de rand van het bos vanuit de woonkamer, besluit u om het huis te kopen. Een prachtig uitzicht mag niet ontbreken. Alles moet perfect zijn, wat het ook kost. Je koopt tenslotte niet elke dag een huis, toch?

Na een paar jaar is het echter voorbij met perfectie. Je huis ziet er aan de buitenzijde niet meer zo uit als de dag dat je het kocht. Schimmel, algen en andere vervuiling hebben zich gevestigd op uw huis gevel en zijn nu de reden dat u ontevreden bent met het uitzicht op uw huis.

Ga je het opnieuw laten schilderen of laat je hem reinigen. Wij geven u een eerlijk advies en bespreken graag met u welke optie voor uw huis, appartement of bedrijf het beste is. Professioneel reinigen van gevels doen we al sinds 1965 bij woonhuizen, appartementencomplexen, bedrijven en openbare gebouwen.

Gevelsoorten die wij reinigen:

  • Stenen gevels
  • Damwanden
  • Sandwichpanelen
  • Metaal en kunststofgevels


Offerte aanvragen?

Uw gevels, onze zorg? We verheugen ons op uw aanvraag voor een ontmoeting. We zullen u graag persoonlijk adviseren! Stuur een mail naar info@aljaschoonmaak.nl en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op of bel 0591-630065 voor direct contact. 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map